Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Denne politik gælder for:

Flowconcept ApS
Kometvej 11
8700 Horsens
CVR nr. 25554973
+45 75 61 55 55
info@flowconcept.dk

 

2. Introduktion

Denne politik omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores website, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og andre personer, der er i kontakt med Flowconcept ApS.

 

3. Remarketing

Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi analyseredskaber fra Google, LinkedIn og Facebook til at lave interne markedsanalyser, og du kan i nogen grad opleve, at du efter et besøg på vores hjemmeside, vil modtage annoncer fra os på Google og Facebooks platforme.

 

4. Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på vores website og når du køber services eller produkter hos os. Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

Hvilke data indsamles?
Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om evt. køb hos os.

Nyhedsbreve og kampagner
Tilmelding til vores nyhedsbrev og løbende kampagner er helt frivilligt. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev eller en kampagne, så accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik. Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev eller en kampagne, kan du til hver en tid framelde dig igen og anmode om at vi sletter dine personoplysninger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Beskyttelse af personoplysninger
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere eventuelle køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med http://flowconcept.dk, og som kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

5. Kontakt vedrørende personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet i henhold til reglerne i Persondataloven og EU's Persondataforordning. Henvendelse herom kan ske via info@flowconcept.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

6. Cookies

Hvad kan vi gøre for dig?chat