Top connections - Best solutions

Flowconcept leverer løsninger indenfor trykluft, vand og hydraulik.Vi er den stærke samarbejdspartner for vores forhandlere indenfor landbrug, industri-, auto-, og byggebranchen og kan yde den bedste rådgivning, professionel sparring og super service.

Vi importerer kvalitetsprodukter fra mange europæiske og asiatiske leverandører.
Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre den optimale produktsammensætning og produktkvalitet.

Vi er ikke blot en leverandør, men også en samarbejdspartner for vores kunder. Vi er kendt som en pålidelig og kompetent partner, der yder en høj service og gør en ekstra indsats for at levere de nyeste og bedste løsninger og helst før de andre.

Hos os er en aftale en aftale og vi stopper ikke, før du er tilfreds. Vi er til for kunderne og vi sætter en ære i at yde en hurtig og professionel hjælp.

Fleksible leverandører

Flowconcept forhandler kvalitetsprodukter fra mange europæiske og asiatiske leverandører. Vores leverandører er nøje udvalgt for at sikre den optimale produktsammensætning. Vi lægger stor vægt på leveringssikkerhed, fleksibilitet og innovation. Vi deler med glæde ud af vores mangeårige erfaring med unikke løsninger til unikke kunder.

Vi hjælper vores kunder med optimale løsninger indenfor distribution af luft, vand og hydraulik gennem kompetent rådgivning, professionel sparring og høj service.

Hos Flowconcept ønsker vi at tage ekstra hånd om vores kunder og vi gør en ekstra indsats for at imødekomme ønsker og behov.

Vi har kunder indenfor alle brancher lige fra den tunge industri, offshore, marine, landbruget, håndværkere, medicinalindustrien & fødevareindustrien.

Ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, kan vi løfte den og imødekomme kundens behov.
Med ”kunden” i centrum er det vores mål, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Vores team af dygtige medarbejdere kan til enhver tid give branchens bedste service og rådgivning.

 

Dag-til-dag levering

Vi har det største lager af slange- og kabeloprullere i Nordeuropa!

Det betyder at vi kan yde dag-til-dag levering på en meget stor del af vores sortiment.

Vi sørger hele tiden for, at vores lager er opdateret med et stort udsnit af vores produktsortiment. Vores tætte samarbejde med vores leverandører sikrer, at vi endvidere har korte hjemtagelses-tider.

 

HØJ KVALITET - FORNUFTIG PRIS

For Flowconcept er kvalitet et nøgleord. Vi leverer kvalitetsløsninger til fornuftige priser og tilbyder rådgivning i både salgssituationen og naturligvis også efter salget.

Vi ønsker dog også at konkurrere på andre parametre end pris. Vi lægger vægt på at kunne levere skræddersyede løsninger, som imødekommer dine individuelle krav.

 

Leder du efter et godt partnerskab?