Top connections - best solutions

Hos Flowconcept er vi ikke blot en leverandør, men også en samarbejdspartner for vore kunder. Vi udvikler langvarige og nære relationer til både kunder og leverandører med henblik på at skabe værdi for alle parter.

Vi er kendt som en pålidelig og kompetent partner, der yder en høj service og gør en ekstra indsats for at sikre dig de nyeste og bedste løsninger og helst før de andre. Hos os er en aftale en aftale og vi stopper ikke, før du er tilfreds. Vi er til for kunderne og vi sætter en ære i at yde en hurtig og professionel hjælp.

Høj kvalitet og fornuftig pris

For Flowconcept er kvalitet et nøgleord. Vi leverer kvalitetsløsninger til fornuftige priser og tilbyder rådgivning i både salgssituationen og naturligvis også efter salget.

Vi ønsker dog også at konkurrere på andre parametre end pris. Vi lægger vægt på at kunne levere skræddersyede løsninger, som imødekommer dine individuelle krav.

 

Fleksible leverandører

Flowconcept forhandler kvalitetsprodukter fra mange europæiske og asiatiske leverandører. Vore leverandører er nøje udvalgt for at sikre den optimale produktsammensætning. Vi lægger stor vægt på leveringssikkerhed, fleksibilitet og innovation. Vi deler med glæde ud af vores mangeårige erfaring med unikke løsninger til unikke kunder.

Vi hjælper vore kunder med optimale løsninger indenfor distribution af luft, vand og hydraulik gennem kompetent rådgivning, professionel sparring og høj service.
Hos Flowconcept ønsker vi at tage ekstra hånd om vore kunder og vi gør en ekstra indsats for at imødekomme vore kunders ønsker og behov.
Vi har kunder indenfor alle brancher lige fra den tunge industri, offshore, marine, landbruget, håndværkere, medicinalindustrien & fødevareindustrien.

Ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, kan vi løfte den og imødekomme kundens behov.
Med ”kunden” i centrum er det vores mål, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Vores team af dygtige medarbejdere kan til enhver tid give branchens bedste service og rådgivning.

Hvad kan vi gøre for dig?chat