67 ansatte

20 års erfaring

1k+ daglig ordre

Velkommen hos FLOWCONCEPT

Flowconcept har i mere end 20 år leveres løsninger til trykluft og vandingssystemer. Vi leverer til alle brancher - uanset om du skal bruge produkter til auto, fødevare, industri, byggeri eller har brug for en special-løsning - så har vi produkterne der passer til dit behov.

Høj kvalitet og fornuftig pris

For Flowconcept er kvalitet et nøgleord. Vi leverer kvalitetsløsninger til fornuftige priser og tilbyder rådgivning i både salgssituationen og naturligvis også efter salget.

Vi ønsker dog også at konkurrere på andre parametre end pris. Vi lægger vægt på at kunne levere skræddersyede løsninger, som imødekommer dine individuelle krav.

Fleksible leverandører

Flowconcept forhandler kvalitetsprodukter fra mange europæiske og asiatiske leverandører. Vore leverandører er nøje udvalgt for at sikre den optimale produktsammensætning. Vi lægger stor vægt på leveringssikkerhed, fleksibilitet og innovation. Vi deler med glæde ud af vores mangeårige erfaring med unikke løsninger til unikke kunder.

Vi hjælper vore kunder med optimale løsninger indenfor distribution af luft, vand og hydraulik gennem kompetent rådgivning, professionel sparring og høj service.
Hos Flowconcept ønsker vi at tage ekstra hånd om vore kunder og vi gør en ekstra indsats for at imødekomme vore kunders ønsker og behov.
Vi har kunder indenfor alle brancher lige fra den tunge industri, offshore, marine, landbruget, håndværkere, medicinalindustrien & fødevareindustrien.

Ligegyldigt om opgaven er stor eller lille, kan vi løfte den og imødekomme kundens behov.
Med ”kunden” i centrum er det vores mål, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Vores team af dygtige medarbejdere kan til enhver tid give branchens bedste service og rådgivning.

Hurtig levering

Vi har altid et stort udvalg af vores mest populære produkter på lager, så vi kan få dine varer hurtig frem til dig!

Leder du efter et godt partnerskab?