3 stærke brands i fokus hos flowconcept!

I forbindelse med Flowconcepts overtagelse af aktiviteterne i det tidligere Jens Linde, har vi valgt at tilpasse leverandører på et af vores produktområder.

Det betyder, at vi fremadrettet har valgt at satse målrettet på forhandling af produktporteføljen fra CP (Chicago Pneumatic), Rodcraft og Fuji.

Alle mærker har igennem flere år været en fast del af Flowconcepts produktprogram, ligesom CP igennem nogle år også har været at finde hos Jens Linde.

Gældende for alle brands er høj kvalitet, stor leveringssikkerhed og service samt udvikling af innovative produkter til brug i alle industrier.

Konkret betyder det at Ingersoll Rand produkter efter det overtagne lager er tømt, ikke længere vil kunne findes hos Flowconcept.

Vi sætter en stor ære i at kunne yde vores kunder den bedste service og de bedste produkter, samtidig med at vi ønsker at være en loyal partner overfor vore leverandører.

Det er med baggrund i dette, at vi har valgt at satse på CP, Rodcraft og Fuji, og vi vil sikre at disse produkter og service omkring samme er tilgængelig, i et endnu uset omfang for det danske marked.

 

Alt i blæsemidler

Alt i blæsemidler

Overfladebehandling og rensning med blæsemidler i blæsekabine er en effektiv og enkel metode – så længe du har grejet i orden. Denne guide omhandler de forskellige materialer, der bliver brugt til sandblæsning, hvilken finish du kan opnå i forhold til hv

Læs mere
Sandblæsning

Sandblæsning

Sandblæsning er ofte et hurtigere alternativ til mere arbejdstunge rensemetoder som manuel afgratning, pudsning og slibning med stålbørste, sandpapir osv. Med det rigtige sandblæsningsudstyr kan du bearbejd

Læs mere
Pas på batterierne

Pas på batterierne

Batteriteknologien er i dag så god, at en stor del af akku-værktøj faktisk opnår samme egenskaber som værktøj med ledning eller ...

Læs mere
JOB - intern produkt- og salgsmedarbejder

JOB - intern produkt- og salgsmedarbejder

Flowconcept i Horsens søger en fuldtidsmedarbejder til vores interne salg- og produktafdeling Du vil blive en del af en velfunderet virksomhed, som har spændende vækstplaner og hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på en spændende hverdag.

Læs mere