Flowconcept overtager Jens Linde A/S

Pr. 6. marts 2023 overtager Flowconcept ApS alle aktiviteter efter konkursboet Jens Linde A/S
 

Den over 40 år gamle Vejle virksomhed Jens Linde A/S, der d. 21. februar indgav konkursbegæring er blevet opkøbt af Horsens virksomheden Flowconcept ApS.

”Vi er glade for, at det er lykkedes for os at indgå en aftale med boets kurator og dermed fastholde arbejdspladserne for hovedparten af medarbejderne fra Jens Linde A/S."

"Jens Linde har igennem en lang årrække været kendt for deres produkter af den højeste kvalitet, en fantastisk kundeservice, et bredt og stabilt kundegrundlag, og er en leverandør der ikke lige lader sig erstatte."

"Vi ser mange muligheder i at udnytte de synergier vi ser indenfor vores fælles kunde- og produktområder, ved at indsluse Jens Linde i Flowconcept” udtaler Søren V. Olesen, direktør hos Flowconcept ApS.


Lageret flyttes til Horsens 

Hurtigst muligt vil lager, inventar m.m. blive flyttet til Horsens. Der vil i forbindelse med flytningen blive afholdt auktion over et eventuelt restlager, samt overskydende anlægsaktiver.

”Ved at vi flytter lagrene sammen, opnår vi naturligvis en synergi, men vigtigst af alt, så vil vi kunne give vore kunder en væsentligt bedre service, da der er et ikke uvæsentligt kundesammenfald mellem Jens Linde og Flowconcept’s kunder, fortsætter Søren V. Olesen."
 

Medarbejdere fortsætter

Langt hovedparten af medarbejderne, og den tidligere indehaver af Jens Linde A/S fortsætter som medarbejdere hos Flowconcept.

Claus Andersen – tidligere ejer af Jens Linde A/S udtaler: ”I en trist situation er jeg rigtig lykkelig over, at det er lykkedes kurator at finde en solid og stabil køber til Jens Linde, og ikke mindst at hovedparten af medarbejderne dermed kan fortsætte med at udføre det gode arbejde, som de også har gjort i tiden hos Jens Linde”.

”Det er naturligvis vigtigt for os, at have de rette kompetencer og personer med ombord når vi vælger at lave denne investering, og derudover er vi glade for at kunne styrke Flowconcept, ved at kombinere vores og de nye ansattes viden og kompetencer”, udtaler Søren Dyøe Madsen, bestyrelsesformand for Flowconcept Aps.

 

JOB - intern produkt- og salgsmedarbejder

JOB - intern produkt- og salgsmedarbejder

Flowconcept i Horsens søger en fuldtidsmedarbejder til vores interne salg- og produktafdeling Du vil blive en del af en velfunderet virksomhed, som har spændende vækstplaner og hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på en spændende hverdag.

Læs mere
Katalog til byggebranchen

Katalog til byggebranchen

Så er vores nye BYG forårskatalog udkommet - fyldt med inspiration og spændende produkter målrettet b...